Ambrosia-Healing


Rinkhout 134, c 134C 9240 Zele
+32491379261 Klik om te bellen

Over Ambrosia-Healing

Waarom is Ambrosia-Healing de beste keuze voor jou?

"Ieder mens heeft het recht om gelukkig te zijn"

Meer over Ambrosia-Healing:

26 jaar geleden begon ik mijn Spirituele ontwikkeling. Na verschillende opleidingen in België bij Leonard Van Hoeywegen (pendelen, psychometrie, healing en holistische therapie), Steven Huyghe (Shiatsu, cranio-sacrale therapie en Meridianen), in Engeland bij Gordon Smith (clearvoyance)), Susan Gash (energetische therapie) en James Philip (shamanistische therapie) , besloot ik, samen met mijn vrouw Natalie die een Reiki Master is, om Ambrosia op te richten.? Onze doelstelling is iedereen te helpen haar/zijn kracht terug te vinden.

Wat kan Ambrosia-Healing je bieden?

Ambrosia-Healing is gevestigd te Zele en legt de aandacht op het welzijn van het fysieke, mentale en holistisch lichaam. Bij Ambrosia wordt er vooral aandacht geschonken aan de onderliggende reden(en) van fysieke of mentale pijnen. Met een op maat aangepaste therapie brengen wij onze klanten terug naar hun eigen kracht en welzijn. Met de sterkte die ieder van onszelf in zich heeft leren wij je terug te gebruiken. Terug genieten van jouw leven is onze vooropstelling.

Wie gingen je voor?

Onze klanten komen vanuit gans Vlaanderen met uitbreiding naar Nederland en Engeland. Wij streven er altijd naar om iedereen naar zijn eigen kracht, licht en energie terug te brengen en te houden. Wij nemen, en klanten krijgen, de nodige tijd per sessie om tot rust te komen en te genieten van de energie. Daarom werken wij ook met een vast tarief en niet per uur.

Ambrosia-Healing in het kort

Soort geneeskundige

Spiritualiste healer
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Ayurveda
Bioresonantie
Cranio sacraal
Emotioneel Lichaamswerk
Magnetiseren
Massage
Psycho-sociale therapie
Rebirthing
Regressie therapie
Reiki
Reincarnatie therapie
Spirituele healing

Artikelen

Het jaar 2019 en zijn energie

Welkom in het jaar 2019, dat energetisch een fantastisch jaar beloofd te worden om dingen te manifesteren die je reeds lange tijd hebt willen doen. Dit kan gaan van het wegwerken van negatieve gevoelens...

Onze locatie

Logo Ambrosia-Healing

Ambrosia-Healing

Ambrosia-Healing


Rinkhout 134, c 134C 9240 Zele
+32491379261 Klik om te bellen