sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Santvoortbeeklaan 23
    2100 Deurne
  • 03 336 3333

Centrum Voor Osteopathie

Het Centrum voor Osteopathie is de 'kliniek' van FICO. Onze praktijk is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of met de wagen (goede parkeermogelijkheid met 5 gereserveerde parkeerplaatsen voor de deur). Alle therapeuten die hier werken zijn allen professionele Osteopaten erkend door de mutualiteiten. Zij zijn allen tevens docent aan het reeds vermelde FICO.

Vermits Osteopathie een deelgebied is van de geneeskunde, kunt u er terecht voor een scala aan klachten. Iedere therapeut heeft de nodige competentie om u te onderzoeken en te behandelen volgens de normen van osteopathie. Hij is voldoende onderlegd om te weten wat kan behandeld worden en wat hij moet doorverwijzen naar andere takken van de geneeskunde.

Daarom is het centrum voor ostepathie ondergebracht in de gebouwen van Fico zelf, voorzien van alle nodige faciliteiten. Dit biedt u een brede waaier van osteopathische toepassingen. Het succes ervan berust reeds vele jaren op verschillende factoren.

De osteopaten werkzaam in het gebouw, werken als een team en hierdoor wordt een brede waaier van osteopathische toepassingen aangeboden. Elke osteopaat die er werkt heeft zijn bijzondere specialiteit en is een autoriteit in zijn vakgebied. Het gebouw blijft steeds een voortrekkersrol spelen aangaande nieuwe technieken en service.

Door met meerdere therapeuten in dit centrum samen te werken, hebben wij de mogelijkheid om ons naast de algemene osteopatische behandelingen, te specialiseren in deelgebieden. Zo vindt u hier therapeuten die behalve de veel voorkomende rug- en orthopedische klachten tevens meer gespecialiseerd zijn in orgaanlijden, voeding, sportletsels, hoofdpijnen, stress, typische problemen bij kinderen ...

In de osteopathie bestaan geen standaardbehandelingen of recepten. Iedere behandeling is een individuele aangelegenheid. Hebt u hierover specifieke vragen, contacteer ons hier.

U vindt ons op de eerste verdieping, Santvoortbeeklaan 23, 2100 Deurne.

Het centrum is elke dag geopend, behalve op zondag. Op zondagvoormiddag is er een wachtdienst voor dringende afspraken. Voor telefonische afspraken kan U ons dagelijks contacteren tussen 8:00 u en 20:00 u op 0 333 6 3333Centrum Voor Osteopathie in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Cranio sacraal
  • Osteopathie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Therapeut (algemeen)