sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Korenmarkt 2/101
  2800 Mechelen
 • 0468156331

Healingpraktijk Kevin

Waarom is Healingpraktijk Kevin de beste keuze voor u?

Tijdens de sessies werken we aan de probleemsituaties tot in de kern en eerste oorzaak. Doordat het probleem geheeld wordt ontstaat meer liefde, geluk en passie voor jezelf en het leven. Je levensrichting wordt duidelijker. Ook je gezondheid verbetert en je ervaart meer vitaliteit. Door de healingen kom je steeds dieper in contact met wie je werkelijk bent en ontstaat er meer eenheid in jezelf en met de omgeving. Je gaat steeds meer leven vanuit ontspanning en vanuit je eigen essentie. Je wordt gelukkiger en gaat meer stralen, stralen van binnenuit. 

Meer over Healingpraktijk Kevin:

Praktijk voor healing, coaching, bewustwording en multidimensionaliteit. Hier kom je terug in contact met je lichaam en kom je terug bij jezelf. Het oorspronkelijk licht in jou wordt terug actief.

Wat kan Healingpraktijk Kevin u bieden?

Healing Arts Therapie:

Healing op cel - en DNA - niveau. Aarden in je totale lichtenergie. Opstaan in je kracht. Je bestaansrecht / geboorterecht claimen. Verbinding met je essentie / Ik Ben. Multidimensionaliteit : - Verbinding met de bewustzijnslagen in de aarde. - Verbinding maken met de hogere dimensies. - Je lichtlichamen ophalen en integreren in je lichaam en persoonlijkheid. - Merkivah activatie. - Kwaliteiten en talenten terughalen naar het hier en nu in je fysieke lichaam.

Massagetherapie:

Helpt je om terug te ontspannen en in balans te komen. Tijdens de massage ontvang je healing waardoor het lichaam wordt gezuiverd en in een hogere lichttrilling komt. Blokkades worden geheeld, je ervaart verlichting en je stralendheid neemt toe.

Kristalhealing:

Een kristallegging brengt diepe ontspanning en verruimt je bewustzijn. De kristallen die gebruikt worden zijn geopend en geactiveerd waardoor ze een intense healing geven in je auralagen, chakra's en fysieke lichaam.

Blokkades, oude patronen en ziekte laten los. Doordat de kristallen diep kunnen doorwerken in het fysieke lichaam, is dit een uitstekende methode voor het behandelen van fysieke klachten.

Een kristallegging heelt op meerdere lagen te gelijk, waar anders meerdere sessies voor nodig zijn.

Na afloop voel je je lichter, stralender, sterker en ontspannen.

Deeksha

Oneness Blessing of Deeksha (Eenheidszegening) is een overdracht van eenheidsenergie die je in contact brengt met jouw Hogere Bewustzijn. Deeksha initieert een neurobiologische verandering in de hersenen die leidt tot bevrijding van lijden, gecreëerd door de constante gedachtenstroom van de Mind, en stemt de hersenen af op hogere niveaus van bewustzijn. Wanneer de zintuigen niet gehinderd worden door interpretaties van de mind is er een natuurlijke helderheid van perceptie. Wanneer je perceptie verandert, verandert je werkelijkheid omdat de buitenwereld slechts een weerspiegeling is van je innerlijke wereld. Hogere percepties en positieve emoties creëren een meer succesvol en vervuld leven. Het zorgt ook voor het openbloeien van het hartchakra en het indalen van het Hogere Zelf, of Hogere Bewustzijn. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke rust en verbondenheid met alles wat is.Healingpraktijk Kevin in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

 • Aura reading / healing
 • Emotioneel Lichaamswerk
 • Healing Arts Therapie
 • Magnetiseren
 • Massage
 • Reiki

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

 • Healing Arts Therapeut
 • Therapeut (algemeen)