Bioresonantie


De Bolle 2 8301 Knokke-Heist
0460 97 67 05 Klik om te bellen

Over Bioresonantie

Waarom is Bioresonantie de beste keuze voor u?

In deze moeilijke tijd waar alles op zijn kop staat is het van belang om zoveel als mogelijk ons lichaam en onze geest in een optimale conditie te houden. Dit kan door een gezonde levensstijl te leven.

Naast een gezonde levensstijl kan je ook met Bioresonantie je zelfherstellend vermogen gaan stimuleren en tot in de diepste delen van je lichaam een balans bereiken. 

In amper vijf minuten maken we een volledige bodyscan op meer dan 15.000 parameters. Het brengt reacties op bacteriën, virussen, vitaminen, hormonen, enz. in kaart. We stimuleren de aangetaste cellen om zichzelf te genezen. Bioresonantie kunnen we inzetten bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten. Voordelen van de bioresonantietherapie Totale bodyscan: We meten het volledige lichaam zodat we echt een totaalbeeld hebben.

Preventief voor allerlei ziektes.

We bekijken lichaam en geest in zijn geheel waardoor onze therapie zeer goed werkt! De resultaten zijn verrassend goed en helpen je ook op lange termijn!

Meer over Bioresonantie:

Ons doel is om mensen te helpen om op lange termijn gezond en fit te blijven. Door regelmatig een bioresonantiescan te laten maken kunnen ziektes voorkomen worden en ook ander problemen worden aangepakt. Door intoleranties en tekorten op te zoeken en het lichaam te harmoniseren en terug in balans te brengen zorgen we voor een gezond leven met een lichaam en geest in balans.

Wie gingen u voor?

Onze klanten komen van overal. We boeken uitzonderlijke resultaten! "Na een bodyscan en harmonisering voelde ik dat er een last van me af was gevallen!" "Ik ben een slechte slaper, al jaren. Na slechts 1 bezoek slaap ik terug als een roosje!" "Mijn spijsvertering lag steeds in de knoop. Ik kon maar niet vinden wat het probleem is. Met de bioresonantie hebben we gevonden wat ik kan doen om mijn maag en darmen minder te belasten. het verschil is enorm! Ik kan terug normaal functioneren!"

Een gezonde geest in een gezond lichaam op natuurlijke wijze

Bioresonantie in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bioresonantie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Bioresonantie

Bioresonantie

Bioresonantie


De Bolle 2 8301 Knokke-Heist
0460 97 67 05 Klik om te bellen