energia-energia


Leuvensestraat 18 3090 Overijse
0471525674 Klik om te bellen

Over energia-energia

Waarom is energia-energia de beste keuze voor jou?

Energia-Energia,is een centrum voor Emotioneel lichaamsgerichte psychotherapie. We combineren shiatsu,ademtechnieken,coaching,counseling van verlies in brede zin en emotioneel lichaamswerk en psychotherapie. Ik vertrek vanuit het standpunt dat de meeste lichamelijke klachten een emotionele basis hebben.

Meer over energia-energia:

Ann Gevaert en Jean-Pierre Perron dragen energia-energia. Onze passie is de mensen te zien groeien via de tools dat we hun aanbrengen. Energia-energia staat voor vakbekwaamheid en persoonlijke begeleiding. Emotioneel lichaamswerk in combinatie van verliescounseling en psychotherapie is een methode die het lichaam als uitgangspunt neemt om mensen in hun emotionele,fysieke,mentale en spirituele ontwikkeling te ondersteunen en /of om een dieperliggende problematiek te helpen verwerken.

Wat kan energia-energia je bieden?

We werken client gericht, U bent geen nr bij ons ! We verkopen geen voedings supplementen . We geven jou oefeningen mee , zodat U thuis verder kan oefenen. U ontvangt onze volledige aandacht op het afgesproken uur.

Wie gingen je voor?

Mensen met lichamelijke klachten of emotionele klachten. Koppels die dichter naar elkaar willen groeien. Volwassen en jongeren die rond boosheid, verdriet,zich niet goed voelen, verlies willen werken. We doen niet aan geneeskunde. Klanten zijn steeds verwonderd van onze kennis en aandacht en hun groei .

energia-energia in het kort

Soort geneeskundige

Acupuncturist
Masseur
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupunctuur
Bio-energetica
Emotioneel Lichaamswerk
Kindertherapie
Massage
Psycho-sociale therapie
Rebirthing

's avonds geopend

Ja

Certificeringen

Belgische-Nederlandse vereniging voor intergratieve Psychologie

Onze locatie

energia-energia


Leuvensestraat 18 3090 Overijse
0471525674 Klik om te bellen