energise.be


bulkendreef 10 9700 Oudenaarde

Over energise.be

Waarom is energise.be de beste keuze voor jou?

Energise.be Be Energised! Welkom bij Energise, de enige zaak waar u terecht kan voor een cranio sacrale massage alsook de biodynamische vorm van cranio sacraal. De kracht van ontspanning en relaxatie, het genezende aspect hiervan is bij vele mensen nog onbekend. Het wegnemen van stress is het effectiefst langs Cranio Sacrale sessies en verlossen het lichaam en geest van vastgeroeste patronen en stress. Het geeft een weldaad en verlichting die u moet ervaren om het te geloven. Verlos jezelf van stress effectief en activeer zo het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

Meer over energise.be:

Het zelfgenezende vermogen van het lichaam is nog niet volledig verkend en vele mensen weten niet dat door traditionele geneeskunde dit vermogen wordt stilgelegd. De medicatie put onze lever en bijnieren uit, die zorgen voor een goede afvloeiing van gifstoffen en nutteloze stoffen. Zo creeëren we steeds meer stress voor ons lichaam en komen we met blokkades te zitten, allerlei lichamelijke klachten waar de traditionele geneeskunde geen oplossing voor vindt omdat ze niets 'zien' of 'vinden'. Cranio Sacraal werkt diep in de facia en onderliggende cellen en werkt veel effectiever dan enig andere manipulatieve techniek omwille van de respectvolle benadering naar het lichaam toe. Energise.be probeert om de mensen terug in hun lichaam te brengen en een harmonie van lichaam en geest te creeëren. Hierbij komt de klant in een diepe ontspanning en heeft een weldadig gevoel achteraf.

Wat kan energise.be je bieden?

Cranio sacraal en cranio sacrale massage verlost je van diepgewortelde stress en lichaamsklachten die afkomstig zijn van spanning, angsten, stress of problemen van het psychische vlak.

Wie gingen je voor?

Cranio Sacraal is geschikt voor alle leeftijden. Baby's als ouderen hebben veel baat bij deze zachte ontspannende en stress wegnemende behandeling. Migraine, burn-out, spanningshoofdpijn zijn afhankelijk van de ernst behandelbaar via cranio sacraal. De resultaten spreken voor zich. Een lichaam verlost van stress en spanning functioneert optimaal en klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zie mijn website voor reacties van klanten. Cranio Sacraal is een geweldige ervaring die iedereen zou moeten ervaren. De schoonheid van ons eigen lichaam is overweldigend!

energise.be in het kort

Soort geneeskundige

Masseur
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Cranio sacraal
Emotioneel Lichaamswerk

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo energise.be

energise.be

energise.be


bulkendreef 10 9700 Oudenaarde