Life Switch - Bioresonantie


Woestinestraat 8 8340 Sijsele
0478945916 Klik om te bellen

Over Life Switch - Bioresonantie

Waarom is Life Switch - Bioresonantie de beste keuze voor u?

Bent u ook benieuwd naar uw eigen bodyscan? In amper vijf minuten maken we een volledige bodyscan op meer dan 15.000 parameters. Het brengt reacties op bacteriën, virussen, vitaminen, hormonen, enz. in kaart. We stimuleren de aangetaste cellen om zichzelf te genezen. Bioresonantie kunnen we inzetten bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten. Voordelen van de bioresonantietherapie Totale bodyscan: We meten het volledige lichaam zodat we echt een totaalbeeld hebben. Verslag en bespreking van de scan: je komt te weten waar de onbalansen te zien zijn. Behandeling: pijnloos en snel! Preventieve aanpak voor allerlei ziektes. Meer bewustzijn van je eigen intoleranties en gevoeligheden. Waar gaat de Bioresonantie door? Wij werken in Sanapolis, voormalig Alma ziekenhuis, zorgmetropool in een groene omgeving, waar zowel jong als oud terecht kan om aan een gezond leven en een gezonde levensstijl te werken. www.Sanapolis.be We bekijken lichaam en geest in zijn geheel waardoor onze therapie zeer goed werkt! De resultaten zijn verrassend goed en helpen je ook op lange termijn!

Meer over Life Switch - Bioresonantie:

Ons doel is om mensen te helpen om op lange termijn gezond en fit te blijven. Door regelmatig een bioresonantiescan te laten maken kunnen ziektes voorkomen worden en ook ander problemen worden aangepakt. Door intoleranties en tekorten op te zoeken en het lichaam te harmoniseren en terug in balans te brengen zorgen we voor een gezond leven met een lichaam en geest in balans. Onze doelgroep is: iedereen die voelt dat zijn lichaam niet helemaal in balans is: slapeloosheid, stress-symptomen, intoleranties, allergieën, hoofdpijnen, spierpijnen, ....

Wat kan Life Switch - Bioresonantie u bieden?

Wij maken een volledige bodyscan met behulp van ons bioresonantiescan toestel. We bespreken persoonlijk wat erin staat en wat je kan doen om je lichaam te helpen om beter te functioneren. We zorgen met ons toestel terug voor een lichaam in balans.

Wie gingen u voor?

Onze klanten komen van overal. We boeken uitzonderlijke resultaten! "Na een bodyscan en harmonisering voelde ik dat er een last van me af was gevallen!" "Ik ben een slechte slaper, al jaren. Na slechts 1 bezoek slaap ik terug als een roosje!" "Mijn spijsvertering lag steeds in de knoop. Ik kon maar niet vinden wat het probleem is. Met de bioresonantie hebben we gevonden wat ik kan doen om mijn maag en darmen minder te belasten. het verschil is enorm! Ik kan terug normaal functioneren!"

Life Switch - Bioresonantie in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bioresonantie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Life Switch - Bioresonantie


Woestinestraat 8 8340 Sijsele
0478945916 Klik om te bellen