Paramatma


Krijgelstraat 21A 9260 Wichelen
0496413816 Klik om te bellen

Over Paramatma

Waarom is Paramatma de beste keuze voor jou?

In samenspraak met de klant bepalen wij een haalbare behandeling die kan bijgestuurd worden waar nodig, tijdens een vervolgconsult. Hiervoor gebruiken wij kruiden en krijgt u van ons ook voedingsadvies mee. Voorkomen is beter dan genezen: kom dus gerust langs voor preventieve therapie. Heb je al heel wat behandelingen achter de rug zonder resultaat? Ayurveda is gebaseerd op ruim 6000 jaar kennis omtrent de heilzame werking van planten en biedt een passende behandeling voor ongeveer elke denkbare aandoening. Daarnaast bieden wij ook aanvullende behandelingen: -ayurvedische full body massage (abhyanga) -hoofdmassage -stress-en angstverlagende therapie dmv een continue stroom van warme olie die over voorhoofd en kruin worden gegoten (shirodhara) -neus-keel-ooraandoeningen, sinusitis, chronsiche hoofdpijn (nasya) -oogbehandeling met kruidenghee (netra tarpan)

Meer over Paramatma:

Hallo, Mijn naam is Mathias Dullaers en ik studeerde ayurvedisch therapeut aan de School voor Ayurveda in Gent. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de heilzame kracht van het plantenrijk. Deze kennis deel ik graag met jullie en het doet me dan ook plezier de klanten hiermee te kunnen helpen. Mijn droom is dan ook dat deze eeuwenoude kennis in onze samenleving bekend en erkend wordt als geneeswijze. Dit is vb. in Zwitserland al het geval. Hier wordt deze therapievorm terugbetaald door het ziekenfonds.

Wat kan Paramatma je bieden?

Onze massages worden gegeven met 100% biologische, huisgemaakte olie, die geschikt is voor elke constitutie. Wij beschikken over zeer goede oplossingen in de strijd tegen depressie, reuma, artrose, psoriasis

Wie gingen je voor?

Klanten die naar ons toekomen kiezen ofwel bewust voor een natuurlijke behandeling of zijn zoekende naar een oplossing voor hun aanslepende problematiek die vele therapieën later onopgelost bleef.

 

Paramatma in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Ayurveda

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Paramatma


Krijgelstraat 21A 9260 Wichelen
0496413816 Klik om te bellen