Power of the Heart


Vinkenstraat 7 2520 Ranst
0476/649.255 Klik om te bellen

Over Power of the Heart

Waarom is Power of the Heart de beste keuze voor jou?

Power of the Heart is een centrum voor healing en bewustzijnsgroei in Ranst. Het centrum wordt gedragen door Pascale Van Moere en Joël Goffart. Wij zijn er voor mensen die meer vanuit hun hart willen leven. We begeleiden je graag via healing, meditaties en workshops! Kijk op onze website voor meer info: https://www.poweroftheheart.be.

Meer over Power of the Heart:

Pascale is sjamanistisch en esoterisch healer. Ze volgde bij Anam Cara (Roel Crabbé) de driejarige Shamanic Practitioner Training en verdere specialisaties. 

Bij Jan Gyselinck volgde ze de teacher trainingen Esoterische Psychologie, Astrologie en Healing. 

Pascale doet individuele healings en begeleidt meditaties, workshops en groeigroepen in innerlijk werk, sjamanisme en esoterische psychologie. Het doel is dat je steeds dichter bij je kern komt en dat je jezelf vanuit die kern in de maatschappij neerzetten. 

Joël is gecertificeerd begeleider van vuurlopen en zweethutceremonies, getraind door Peggy Dylan bij Anam Cara en in het Schotse Lendrick Lodge. Hij volgde ook verschillende opleidingen aan het Bert Hellinger Instituut in Nederland. Het doel van zijn werk is ook bewuster leven vanuit je hart.

Wat kan Power of the Heart je bieden?

Onze activiteiten zijn praktisch gericht: we bieden je de nodige inzichten en handvatten om verder te groeien en jezelf te helen. 

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn enthousiast over de emotionele veiligheid die we hen bieden. Dat veilige kader maakt het makkelijker om in alle openheid te werken.

We staan absoluut met de voeten op de grond en in ons werk is er ook plaats voor humor.

Onze aanpak is dus laagdrempelig: wij zijn evengoed mensen die leren met vallen en opstaan!

Power of the Heart in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Familie of Systeem opstellingen
Psycho-sociale therapie
Rebirthing

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Power of the Heart


Vinkenstraat 7 2520 Ranst
0476/649.255 Klik om te bellen