Snowman Knows


Viconiastraat 14 8600 Diksmuide
0476286668 Klik om te bellen

Over Snowman Knows

Waarom is Snowman Knows de beste keuze voor jou?

Bij Emotioneel lichaamswerk® of experiënteel lichaamswerk (ELW) laten we je lichaam aan het woord. Langdurige stress of pijn zorgen er voor dat we ons lichaam verkrampt gebruiken. Zo geraakt het contact met ons lichaam verstoord. In een individuele sessie of een groepsworkshop ELW wordt gewerkt met aandachtsoefeningen waarbij de deelnemer leert om zijn/haar lichaam terug ‘van binnenuit’ te ervaren en te begrijpen. Via ademhaling, beweging en geluid maken we contact met het ganse lichaam, ook met de gespannen zones en blokkades. Het doel is hier meer bewust van te worden. Door de oefeningen regelmatig te doen vermindert de spanning en krijgt de deelnemer meer beweeglijkheid zodat de energie door heel het lichaam kan doorstromen en hij/zij zich vrijer voelt in zijn lichaam. De aanpak van ELW is uniek en is zinvol in combinatie met andere therapieën zoals psychotherapie, osteopathie of kinesitherapie. ELW gebruikt hedendaagse methodes die door steeds meer wetenschappelijk onderzoek ondersteund worden. Sommige omschrijven het ook als een actieve mindfulness.

Meer over Snowman Knows:

Verbinden is wat ons beweegt, bewegen is wat ons verbindt: dat is wat mij beweegt om emotioneel lichaamswerk® in de wereld te zetten. Om mensen te verbinden met elkaar, met zichzelf in beweging met alles wat er is. Tijdens mijn workshops en individuele sessies wil ik vooral een warme welkom creëren zodat iedereen zich in alle cellen van zijn lichaam thuis mag voelen.

Wat kan Snowman Knows je bieden?

Ik werk zeer ervaringsgericht zodat je zelf kan ervaren wat werkt voor jou en wat niet. Samen met jou bekijken we na de sessie wat en hoe je hetgeen je ervaren hebt kan integreren en toepassen in je dagelijkse leven.

Wie gingen je voor?

“De diepste ervaringen zijn in woorden niet te vangen. Zelfs na al die trajecten, cursussen en weekenden heeft mijn lijf nog steeds heel veel heling nodig. En dat heb ik van ‘t weekend absoluut mogen ervaren.” (N.B.)
“Ik koos voor een weekendje zelfzorg. Er kwam voor iedereen een moment dat die voelde: dit ben ik ook en dat is prima. Ik koester de confronterende momenten die me dichter bij mijn natuur brachten en de intense verbondenheid. Ik voel me gedragen om nieuwe stappen te zetten.” (R.G.)

Wie heeft er baat bij? • iedereen die zijn lichaamsbewustzijn wil (be)oefenen. • lichaamsspanningen • verkrampte houding en beweging • rugklachten, hoofdpijn, fibromyalgie, chronische pijn • angst, depressie, vermoeidheid, burn-out, stress • niet lekker in je vel zitten. • psycho-emotionele klachten • zeker wanneer je merkt dat er geen vooruitgang meer is bij de lopende behandeling.

Snowman Knows in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bio-energetica
Emotioneel Lichaamswerk

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Snowman Knows


Viconiastraat 14 8600 Diksmuide
0476286668 Klik om te bellen